Maç Sonucu Galatasaray Başakşehir / M Basaksehir 1 1 Galatasaray Mac Sonucu Spor Haberleri / Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı.

Maç Sonucu Galatasaray Başakşehir / M Basaksehir 1 1 Galatasaray Mac Sonucu Spor Haberleri / Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı.. Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. Galatasaray ligde 41 maç sonra evinde mağlup oldu. Galatasaray ise 26 puana yükseldi. Spor toto süper lig'de 10. Maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselen galatasaray ise 26 puana ulaştı.

Galatasaray türk telekom stadyumu'nda başakşehir'i ligin 23.haftasında ağırlayacak. 43.dakikada başakşehir takımından deniz türüç yaptığı faul sonucu sarı kart gördü. Bu sonucun ardından başakşehir 60 puanla liderliğini sürdürürken, galatasaray ise 52 puana çıktı. Spor toto süper lig'de 10. Son maçların flash adamı onyekuru'nun perdeyi açtığı karşılaşmada 2.golü donk ve üçüncü golü mustafa muhammed penaltıdan attı.

Medipol Basaksehir 0 2 Galatasaray Mac Sonucu Aspor
Medipol Basaksehir 0 2 Galatasaray Mac Sonucu Aspor from iaaspr.tmgrup.com.tr
Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray , bu serisini başakşehir maçında noktaladı. 15 aralık 2018 başakşehir, galatasaray, maç gündem, spor. Sonucu çifte şans i̇.g kim atar? Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. Başakşehir ise sahasında fatih karagümrük'le karşılaşacak. Spor toto süper lig'in 12. Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı. Karşılaşmaya galatasaray ön alanda baskıyla bu sonucun ardından galatasaray, spor toto süper lig'deki puanını 60'a çıkardı ve haftayı lider kapattı.

Bu sonucun ardından başakşehir, 34 puana yükseldi.

Spor toto süper lig'in 10. Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı. Bu sonucun ardından başakşehir 60 puanla liderliğini sürdürürken, galatasaray ise 52 puana çıktı. Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. Spor toto süper lig'de 10. Bu sonucun ardından medipol başakşehir puanını 26 yaparak liderliğini sürdürürken, galatasaray 20 puanda kaldı. 43.dakikada başakşehir takımından deniz türüç yaptığı faul sonucu sarı kart gördü. Son maçların flash adamı onyekuru'nun perdeyi açtığı karşılaşmada 2.golü donk ve üçüncü golü mustafa muhammed penaltıdan attı. Galatasaray türk telekom stadyumu'nda başakşehir'i ligin 23.haftasında ağırlayacak. Medipol başakşehir 34 puanla liderliğini korudu. Spor toto süper lig'in 33. Galatasaray başakşehir maçı ile süper lig'de 12. Galatasaray ligde 41 maç sonra evinde mağlup oldu.

Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. Karşılaşmaya galatasaray ön alanda baskıyla bu sonucun ardından galatasaray, spor toto süper lig'deki puanını 60'a çıkardı ve haftayı lider kapattı. Haftasında galatasaray, başakşehir'i konuk etti. Spor toto süper lig'de 10. Hakem arda kardeşler var incelemesi sonucu penaltı kararı verdi.

Mac Sonucu Galatasaray 3 0 Medipol Basaksehir Spor Haberleri
Mac Sonucu Galatasaray 3 0 Medipol Basaksehir Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
15 aralık 2018 başakşehir, galatasaray, maç gündem, spor. Haftasında son şampiyon medipol başakşehir sahasında galatasaray'ı konuk etti. Haftasında galatasaray, başakşehir'i konuk etti. Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. 79' halil umut meler başakşehi̇r için ofsayt kararı veriyor. Spor toto süper lig'in 12. Spor toto süper lig'in 10. Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray , bu serisini başakşehir maçında noktaladı.

Süper lig'de çıktığı son 6 deplasman maçında galip ayrılamayan galatasaray , bu serisini başakşehir maçında noktaladı.

Galatasaray başakşehir maçı ile süper lig'de 12. 45' i̇lk yarının sonuna 4 dakika uzatma ilave edildi. 43.dakikada başakşehir takımından deniz türüç yaptığı faul sonucu sarı kart gördü. Galatasaray türk telekom stadyumu'nda başakşehir'i ligin 23.haftasında ağırlayacak. Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı. Haftasında galatasaray ile medipol başakşehir şampiyonluk için karşı karşıya geliyor. 15 aralık 2018 başakşehir, galatasaray, maç gündem, spor. Haftasında son şampiyon medipol başakşehir sahasında galatasaray'ı konuk etti. Haftayı 24 puanla bitirmiş oldu. Başakşehir 22 puanla maç fazlasıyla artık lider. Karşılaşmaya galatasaray ön alanda baskıyla bu sonucun ardından galatasaray, spor toto süper lig'deki puanını 60'a çıkardı ve haftayı lider kapattı. Galatasaray ligde 41 maç sonra evinde mağlup oldu. Bu sonucun ardından medipol başakşehir puanını 26 yaparak liderliğini sürdürürken, galatasaray 20 puanda kaldı.

Son maçların flash adamı onyekuru'nun perdeyi açtığı karşılaşmada 2.golü donk ve üçüncü golü mustafa muhammed penaltıdan attı. 43.dakikada başakşehir takımından deniz türüç yaptığı faul sonucu sarı kart gördü. Geçen hafta ankara'da deplasmanda son dakikada kaybenden fatih terim'in öğrencileri kendi evinde kazandı. Galatasaray başakşehir maçı ile süper lig'de 12. Galatasaray türk telekom stadyumu'nda başakşehir'i ligin 23.haftasında ağırlayacak.

Basaksehir 5 Galatasaray 1 Mac Sonucu
Basaksehir 5 Galatasaray 1 Mac Sonucu from im.haberturk.com
Spor toto süper lig'in 10. Maç fazlasıyla ikinci sıraya yükselen galatasaray ise 26 puana ulaştı. Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. Haftasında son şampiyon medipol başakşehir sahasında galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray ligde 41 maç sonra evinde mağlup oldu. Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı. Galatasaray ise 26 puana yükseldi. Medipol başakşehir 34 puanla liderliğini korudu.

Başakşehir ise sahasında fatih karagümrük'le karşılaşacak.

Spor toto süper lig'de 10. 43.dakikada başakşehir takımından deniz türüç yaptığı faul sonucu sarı kart gördü. Galatasaray başakşehir maçı ile süper lig'de 12. Hakem arda kardeşler var incelemesi sonucu penaltı kararı verdi. Haftasında galatasaray medipol başakşehir karşısında yenilgiye uğradı. Bu sonucun ardından başakşehir, 34 puana yükseldi. Haftasında galatasaray, başakşehir'i konuk etti. Genel 3 yıl önce, son güncelleme: Başakşehir 22 puanla maç fazlasıyla artık lider. Spor toto süper lig'in 33. Haftanın açılış karşılaşmasında galatasaray, lider başakşehir'i ağırladı. Galatasaray 3 ve başakşehir 7 maçta ilk golü atan taraf oldular. Haftayı 24 puanla bitirmiş oldu.

Son maçların flash adamı onyekuru'nun perdeyi açtığı karşılaşmada 2golü donk ve üçüncü golü mustafa muhammed penaltıdan attı maç sonucu. Son maçların flash adamı onyekuru'nun perdeyi açtığı karşılaşmada 2.golü donk ve üçüncü golü mustafa muhammed penaltıdan attı.

Posting Komentar

0 Komentar